Opnå silkeblød hud til en overkommelig pris – vi op til 30% billigere end de store klinikker.

Permanent hårfjerning

Step 1

Step 2

STep 3

STep 4

Step 1

behandling tager 30 min

I vores klinik er effektive behandlinger en prioritet, og det behøver ikke tage lang tid at opnå resultater. Vores professionelle og erfarne team sikrer, at flere behandlinger kan udføres på mindre end 30 minutter, hvilket gør det nemt at inkorporere dem i din travle dagligdag. Den korte varighed af vores sessioner gør det bekvemt for vores kunder at få de ønskede resultat er uden at kræve meget tid. Hos os handler det om effektivitet og kvalitet for at sikre, at du opnår de bedste resultater på den mest praktiske måde.

Step 2

Restitution kun 24 timer

Efter din behandling anbefaler vi, at du undgår intens træning, saunaoplevelser og solbadning i de næste 24 timer. Dette råd er designet til at sikre optimal heling og minimere eventuelle risici eller ubehag. Undlade træning og sauna hjælper med at undgå overdreven svedproduktion, der kan irritere huden, mens undgåelse af solen bidrager til at beskytte den behandlede hud mod potentielle bivirkninger som følsomhed eller rødme. Vi vægter din komfort og sikkerhed højt, og disse enkle forholdsregler sikrer, at du får mest muligt ud af din behandling på en tryg og effektiv måde. 

Vi kan hjælpe dig

Før og efter resultater

EFTER

Testimonails

Hvad siger vores kunder om os

Step 3

Færdigt resultat efter 6-8 behandlinger

Fuldend din hårfjerningsrejse på rekordtid med vores avancerede laser. Efter blot 6-8 sessioner kan du glæde dig over et permanent hårfrit resultat. Efter kun 1-2 behandlinger er reduktionen af hårvæksten synlig. Vores effektive laser sikrer hurtige og synlige resultater, så du kan sige farvel til uønsket hårvækst og nyde den glatte hud, du altid har ønsket. Spar tid, undgå besværet med gentagne behandlinger, og oplev den langsigtede fordel ved vores skræddersyede tilgange. Med os er du på vej til en vedvarende hårfri tilstand på ingen tid! 

Step 4

Permanent hårfjerning

Laser hårfjerning er den moderne løsning til langvarig hårfrihed. Ved at benytte avanceret laser teknologi målrettes hårfolliklerne, hvilket resulterer i en synlig reduktion af hårvækst allerede efter få behandlinger. Denne skånsomme metode sikrer effektiv hårfjerning på tværs af forskellige hudtyper og hårfarver. Med minimalt ubehag og næsten ingen nedetid er laser hårfjerning en bekvem og resultatorienteret løsning for dem, der ønsker at sige farvel til uønsket hårvækst og byde velkommen til glat og vedvarende hud. 

Ofte stillet spørgsmål

FAQ's

Virker laser på lyse hår?

Ja, vores laserbehandling er effektiv på alle hårtyper, herunder lyse, røde og mørke hårstrå. Dog kan vi ikke behandle grå hår som det eneste. 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Dette varierer meget fra person til person, men vi anbefaler generelt mellem 6-8 behandlinger for at opnå det fulde resultat. I nogle tilfælde kan færre eller flere behandlinger være nødvendige. 

Må jeg udsætte behandlingsområdet for sollys?

Nej, det anbefales ikke. Man bør undgå direkte sollys på behandlingsområdet i 3 dage før og 1 dag efter behandlingen.

Hvilke områder kan behandles med permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning kan anvendes på forskellige områder på kroppen, herunder ben, bikiniområdet, armhuler, ansigt, ryg og bryst.

Hvor mange behandlinger kræves normalt for permanent hårfjerning?

Med vores laser kræver det normalt mellem 8 - 10 behandlinger før du er 80% - 90% hårfri.

Er der nogen bivirkninger ved permanent hårfjerning?

De fleste mennesker oplever ikke nogen bivirkninger ved permanent hårfjerning. Nogle mennesker kan opleve rødme eller mild hævelse i det behandlede område.

Virker en laser behandling på alle?

Permanent hårfjerning med laser kan udføres på alle hud -og hårtyper, dog virker det bedst på personer med mørke hår og lys hud. Alle som behandles med vores diode laser vil opnå et permanent resultat, dog kan antallet af behandlinger varierer da der skal køres med lavere styrke.

Er permanent hårfjerning smertefuldt

Permanent hårfjerning med vores laser er smertefrit, sikkert og effektivt. Der er dog nogle, som kan mærke lidt prikken eller stikken under behandlingen.