Opnå silkeblød hud til en overkommelig pris – vi op til 30% billigere end de store klinikker.

Om os

Skin Touch Klinik er en speciallægepraksis med mange års ekspertise inden for permanent hårfjerning. Med mere end 2.000 vellykkede behandlinger.

Om Skin Touch Klinik

Skin Touch er godkendt og registreret hos Styrelsen For Patient Sikkerhed. Vi har et team af sundhedsfagligt personale med flere års erfaring inden for laser hårfjerning, med tilhørende sundhedsfaglig baggrund. 

 Vi er stolte over at kunne sige, vi behandler alle typer hud- og hårfarver, hvilket gør Skin Touch inkluderende. Mange kvinder tror fejlagtigt, at laserbehandling ikke er effektivt for dem, især hvis de har lyse hår. Det er her, vores laser skiller sig ud fra andre permanente hårfjerningsmaskiner. Da vores laser effektivt behandler alle kombinationer af hud- og hårfarver. 

 

behandlinger

ÅR

%

Succeshistorier

Om os

Vores mission og værdier

Ønsker du at opnå blød hud uden besvær og spare tid i din dagligdag? Så er permanent hårfjerning med laser er den mest effektive metode, der frigør dig fra uønsket hårvækst, irriteret hud og røde knopper, hvilket resulterer i en ensartet og smuk hud. 

Z

Mindre tid

Z

Mindre irritation

Z

Mere ensartet hud

 

Vi kender alle problemerne og har løsningen lige til dig. Vha. permanent hårfjerning kan du leve dit liv uden bekymringer, irriteret hud og komfortabelt som den bedste udgave af dig selv. 

Hvad siger vores kunder

{
“Jeg går hos Skin Touch fordi jeg efter flere år med laser, stadig ikke havde opnået resultater. Endelig kan jeg med stor tilfredstillelse se at det virker. Det er så trygt og rart at komme hos Skin Touch. Min varmeste anbefaling har de.”
5
- Laura Glentemoss
{
“Skin Touch har virkelig overgået mine forventninger med deres laserhårfjerningsbehandlinger. Jeg har tidligere været i andre klinikker, men jeg troede aldrig, at jeg ville finde en klinik, der kunne kombinere effektivitet, smertefrihed og venligt personale på samme niveau. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.”
5
- Maja Krag
{
“Jeg kan rigtig godt lide at få laser hårfjerning hos Skin Touch fordi det er hurtigt, effektivt og smertefrit. De er fleksible med tider, som er fantastisk når man har en travl hverdag og det er altid så hyggeligt at komme forbi. Det kan jeg kun anbefale, til dig der ønsker laserhårfjerning af høj kvalitet“
5
- Helene Nyhuus
{
“Min beslutning om at starte et laser forløb hos Skin Touch var helt rigtig! Deres behandlinger er smertefrie og medarbejderne er så søde og kompetente. Jeg føler mig i trygge hænder og vil klart anbefale det til andre”
5
- Kathrine Hosbond
Ofte stillet spørgsmål

FAQ's

Virker laser på lyse hår?

Ja, vores laserbehandling er effektiv på alle hårtyper, herunder lyse, røde og mørke hårstrå. Dog kan vi ikke behandle grå hår som det eneste. 

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Dette varierer meget fra person til person, men vi anbefaler generelt mellem 6-8 behandlinger for at opnå det fulde resultat. I nogle tilfælde kan færre eller flere behandlinger være nødvendige. 

Må jeg udsætte behandlingsområdet for sollys?

Nej, det anbefales ikke. Man bør undgå direkte sollys på behandlingsområdet i 3 dage før og 1 dag efter behandlingen.

Hvilke områder kan behandles med permanent hårfjerning?

Permanent hårfjerning kan anvendes på forskellige områder på kroppen, herunder ben, bikiniområdet, armhuler, ansigt, ryg og bryst.

Hvor mange behandlinger kræves normalt for permanent hårfjerning?

Med vores laser kræver det normalt mellem 8 - 10 behandlinger før du er 80% - 90% hårfri.

Er der nogen bivirkninger ved permanent hårfjerning?

De fleste mennesker oplever ikke nogen bivirkninger ved permanent hårfjerning. Nogle mennesker kan opleve rødme eller mild hævelse i det behandlede område.

Virker en laser behandling på alle?

Permanent hårfjerning med laser kan udføres på alle hud -og hårtyper, dog virker det bedst på personer med mørke hår og lys hud. Alle som behandles med vores diode laser vil opnå et permanent resultat, dog kan antallet af behandlinger varierer da der skal køres med lavere styrke.

Er permanent hårfjerning smertefuldt

Permanent hårfjerning med vores laser er smertefrit, sikkert og effektivt. Der er dog nogle, som kan mærke lidt prikken eller stikken under behandlingen.